Hej jag heter Frida

och jag har varit medial sedan barnsben och utvecklat en kanalisering i skrift under de senaste 25 åren. Via kanalisering i skrift har jag själv och mina närmaste vänner fått medial vägledning och på senare år har jag gått kurser och utvecklat min förmåga mer samt tagit betalt för mina tjänster.

I grunden är jag utbildad sång, musik och rytmikpedagog och har arbetat med musik inom kulturskola, grundskola , särskola och musikalprojekt för barn och ungdomar.

Massagen är något jag alltid haft till hands för mina vänner och familj och när jag sedan blev diplomerad chakraflödesmassör bestämde jag mig för att arbeta med detta på deltid. Det jag upptäckte när jag gjorde behandlingar var att det kom mediala budskap till klienten under den fysiska behandlingen. Därför erbjuder jag båda delarna för de som är intresserade av den mediala biten.

Jag ser oss människor som hela i grunden, där skador och yttre påverkan kan ha fått oss att få olika symptom som hindrar oss att leva i vår fulla kraft.

Mina utbildningar: Axelsons gymnastiska institut, Gun Boll praktiserande chakraflödesmassör, Personlig, andlig och medial utvecklingskurs för Liselotte Blomberg praktiserande medium, helgkurs för Maria Hope Rosenlind praktiserande medium, Ingesunds musikhögskola, Kulturamas musikalutbildning.

KONTAKT

Behandlingarna utförs på Hälsoporten
Frejgatan 32
113 45 Stockholm

fridasfriggebod@gmail.com